Promotivni set rashladnih kockica Rocks

Promotivni set rashladnih kockica je zanimljivi poslovni poklon bez obzira na doba godine. Neka pića su uvijek bolja rashlađena. Kako biste svojim klijentima poklonili koristan i praktičan božićni poslovni poklon, izaberite set od 4 kamene kockice za rashlađivanje pića za višekratnu upotrebu u prigodnoj vrećici sa špagicama.

Vrećicu možemo brendirati vašim logotipom ili posebnom porukom kako biste sa svojim suradnicima bili i u trenutcima opuštanja i uživanja.

Provjerite kakvi sve mogu biti pokloni za poslovne partnere!

Promotivni proizvodi daju jedinstvenu i kreativnu potporu reklamnim kampanjama. Postoji toliko mnogo zanimljivih proizvoda koje možete brendirati, poput ovih rashladnih kockica. Iako je posjetnica uvijek dio poslovnog sastanka, promotivni proizvodi idu korak dalje. Oni će se koristiti dugo vremena, mogu se prilagoditi vašem specifičnom ciljnom tržištu i omogućiti da na kreativan i jedinstven način zahvalite svojim poslovnim kontaktima.

Promotivni set rashladnih kockica je jedinstven promotivni proizvodi koji vam pomaže da se izdvojite od konkurencije i omogućuje vam veliku prepoznatljivost. Ako je poslovni poklon nešto korisno, često će se koristiti, a sa svakim korištenjem će podsjećati na vas.

Promotivni proizvodi isplativiji su u usporedbi s drugim popularnim oblicima oglašavanja, posebno masovnim medijima. Tražite li zanimljiv promotivni proizvod koji će privlačiti pažnju, izaberite ove promotivne rashladne kockice!