O nama

Eco Promopoint nastao je u želji da našim klijentima ponudimo široki asortiman poslovnih poklona i promotivnih materijala izrađenih od ekoloških materijala i materijala koji se mogu reciklirati.

Prateći trendove primjećujemo sve veću potrebu za poklonima napravljenim od održivih eko materijala. Takve poklone prati originalnost na svakom koraku. Obična olovka koja umjesto gumice na vrhu ima kapsulu sa sjemenjem, notesi s koricama od taloga kave, slamke napravljene od bambusa. Klasični uredski proizvodi dobivaju novi privlačan izgled upotrebom prirodnih materijala poput bambusa, pluta i pšenične slame.

Odabir poslovnog poklona govori jako mnogo o vama i tome koliko vam je stalo do vaših poslovnih suradnika. Poslovni poklon je jedan od načina da im zahvalite na uspješnoj suradnji. Istovremeno, puno govori i o vašoj društvenoj odgovornosti i odnosu prema okolišu. Odabir ekoloških poslovnih poklona može biti vrlo dobar znak vašim poslovnim partnerima i kupcima kako ne razmišljate samo o dobiti, već i o budućnosti.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja oko promotivnih materijala, kreativnih ideja i stvaranja nezaboravnih poslovnih priča koje ćemo zajedno ispričati.

Hvala vam što birate eco poslovne poklone i tako brinete o našem okolišu i našoj zajedničkoj budućnosti!