Luksuzni set za viski Inverness

Set za viski Inverness je promišljen i pažljivo odabran poklon koji naglašava koliko cijenite odnos koji ste stvorili. Istovremeno, pokazujete svoju želju da to ostane dugoročna poslovna suradnja na obostrano zadovoljstvo. Luksuzni set čaša za viski u poklon kutiji od bambusa je upravo poklon koji će naglasiti posebnost i važnost primatelja.

U setu se nalaze 2 čaše (300 ml), 8 kamenih kockica za rashlađivanje (za višekratnu upotrebu) s pamučnom vrećicom i hvataljkama za led.

Kako bi ovo uistinu bio nezaboravan božićni poklon, brendirat ćemo ga vašim logotipom ili željenom porukom!

Bambus je prirodni materijal i mogu postojati male razlike u boji i veličini pojedinog proizvoda, a to može utjecati na konačni izgled dotiska.

Provjerite ponudu poklona za poslovne partnere!

Poslovni pokloni ne pokazuju samo koliko cijenite odnos s klijentima i partnerima, već utječu i na način na koji vas oni percipiraju. Kao i sva partnerstva, i poslovna partnerstva su dinamična i stalno se mijenjaju. Baš kao što pokloni pokazuju zahvalnost prema poslovnim partnerima ili klijentima, također pokazuju predanost kontinuiranom njegovanju odnosa koje imate.

Želite li pokloniti nešto uistinu posebno i luksuzno, odlučite se za set za viski Inverness. Ovaj luksuzni poklon cijenit će se i koristiti u svakoj prilici kada treba proslaviti nešto dobro. Tako će i vaš brend biti povezan d dobrim stvarima i lijepim događajima.