5 najprodavanijih eko poslovnih poklona

Jeste li znali da se procjenjuje da će do 2050. godine u oceanima biti više plastike nego ribe? Kupnjom ekoloških poslovnih poklona, vaša tvrtka može pomoći smanjiti negativne utjecaje na okoliš i postaviti dobar primjer drugim brendovima. Možete imati pozitivan utjecaj i na vaše klijente, zaposlenike i partnere, te pomoći planeti.

Briga oko održivosti pomaže u stvaranju još pozitivnije slike vašeg brenda! Danas je važno da firme promiču održivost i brigu za okoliš. Kako bi vam pomogli u potrazi za savršenim eko poslovnim poklonom, ovdje je 5 najprodavanijih eko poslovnih poklona koje možete pokloniti svojim klijentima, zaposlenicima ili partnerima.

1. Pamučna vrećica za kupovinu s personaliziranom porukom

Pamučne vrećice su jedan od najpopularnijih i najprodavanijih eko poslovnih poklona i održiva alternativa plastičnim vrećicama. Poklonite svojim klijentima, zaposlenicima ili partnerima pamučnu vrećicu s personaliziranom porukom ili svojim logotipom. Promovirajte svoj brend na održiv način i pomozite u smanjenju potrošnju plastike.

2. Staklena bočica za vodu

Umjesto da se koriste plastične boce za vodu, staklena bočica za vodu je održiva alternativa. Ova bočica se može koristiti iznova i iznova, što smanjuje potrošnju plastičnih boca i smanjuje količinu otpada. Ovo je jednostavan način kako zaštititi okoliš i istovremeno je koristan eko poslovni poklon koji se može svakodnevno koristiti.

3. Samoljepljivi eko papirići sa sjemenom Grow me

Eko poslovni poklon koji će privlačiti pažnju i omogućiti vam veliku vidljivost vašeg logotipa. Eko blokić je napravljen od 50 ljepljivih papirića sa sjemenom divljeg cvijeta koji se nalazi u koricama bloka. Odličan eko poslovni poklon za podijeliti na nadolazećoj konferenciji, eventu ili eko poslovni poklon za vaše zaposlenike, klijente ili partnere.

4. Kemijska olovka od bambusa

Ovim eko poslovnim poklonom komunicirate klijentima, zaposlenicima i partnerima da brinete za zaštitu okoliša i da radite na smanjenju plastičnog otpada. Kemijska olovka izrađena je od bambusa, nevjerojatne biljke koja ne šteti našem okolišu. Proizvodi napravljeni od bambusa su dugotrajni i izdržljivi, a vaš će brend biti vidljiv svakim korištenjem.

5. Growdice teglica sa sjemenkama bora

Ima li divnijeg i ljepšeg poklona od sjemenke bora? Jeste li znali da sadnjom jednog stabla u gradu zamjenjuje pet klima uređaja? Eko teglica sa sjemenkama bora je eko poslovni poklon koji ti daje priliku da pokažete da je vašoj firmi zaista stalo do zaštiti okoliša i također da potičete druge da i oni učine nešto dobro za naš planet.

Eko poslovni pokloni su odličan način da pokažete svoju posvećenost održivosti i zaštiti okoliša. Kada birate eko poslovne poklone, razmislite o proizvodima koji su napravljeni od recikliranih materijala, proizvoda bez plastike ili proizvoda koji su proizvedeni na održivi način poput ovih 5 najprodavanijih eko poslovnih poklona.

Kontaktirajte nas na info@promopoint.hr za sva pitanja! Pomoći ćemo vam izabrati eko poslovne poklone i promotivne proizvode koje istovremeno pomoći planeti, stvoriti još pozitivniju sliku vašeg brenda i napraviti uspješnu promociju za vašu firmu!