Promotivni držač za mobitel Nosy

Promotivni drveni držač za mobitel u obliku soba svakom će stolu ili prostoriji udahnuti čarobni božićni duh.

Poklonite svojim partnerima i suradnicima ovaj eko božićni poslovni poklon koji ćemo brendirati vašim logotipom ili posebnom porukom. Držač za mobitel se isporučuje rasklopljen i bit će odličan ambasador vašeg brenda!

Pogledajte cijelu ponudu eko božićnih poklona!

Najznačajnija korist koju možete dobiti od promotivnih proizvoda je stvaranje svijesti o vašem brendu. Odvojite trenutak i razmislite o broju promotivnih proizvoda koje ste dobili od različitih tvrtki. Koliko ste puta i koliko dugo koristili te promotivne proizvode?

Promotivni držač za mobitel koristan je i praktičan eko poslovni poklon koji će na najbolji način predstaviti vaše poslovanje. Poklanjanje promotivnih proizvoda s vašim logotipom može vam pomoći osnažiti poslovne odnose i poboljšati poslovanje s klijentima i poslovnim partnerima.

Sjetite se kada ste zadnji put dobili posjetnicu i kada ste jeusljedeći put pogledali. Posjetnice imaju svrhu, ali vrlo često se bacaju. Poslovni poklon traje dulje od posjetnice, ima veći efekt i pokazuje koliko su vam vaši poslovni odnosi važni. Odabir eko poslovnih poklona govori i o tome koje vrijednosti zastupa vaš brend. Poslovni pokloni koji su praktični i olakšavaju svakodnevicu podsjećat će na vas svaki dan kada se koriste.