Promotivni drveni svijećnjak Teaheart

Promotivni drveni svijećnjak u obliku srca dolazi sa svijećom i savršen je poklon za ovo doba godine. Brzo i jednostavno ga možemo brendirati vašim logotipom ili personaliziranom porukom kako bismo vam pomogli kreirati jedinstveni poklon za vaše klijente, partnere i zaposlenike.

Jednostavan i ekološki, ovaj božićni promotivni poklon naglašava koliko vam je važna zaštita okoliša i održivost. Razmišljajte i poklanjajte ekološki i svojim primjerom potaknite i druge da razmišljaju tako!

Potražite inspiraciju za eko božićne poklone!

Promotivni drveni svijećnjak Teaheart dodatak je ugodnoj atmosferi i dodat će dašak topline svakom prostoru. Paljenje svijeće stvara opuštajuću i umirujuću atmosferu koja pomaže smiriti um i tijelo.

Eko poslovni pokloni mogu se darivati zaposlenicima, poslovnim partnerima, kupcima ili klijentima. Njima ćete pokazati zahvalnost i naglasiti koliko vam je briga o okolišu bitna i istaknut ćete vrijednosti koje zastupate. Odvojite vrijeme za razmišljanje i planiranje kako ćete zahvaliti onima koji su najvažniji za vaše poslovanje.

Promotivni svijećnjak je trajan i koristan poslovni poklon koji vam u tome može pomoći. Uz vaš logotip i personaliziranu poruku, dodatno će promovirati vaš brend i poslovanje i biti odličan dodatak vašim promotivnim aktivnostima. Planirajte unaprijed i pobrinite se da vaš poslovni poklon stigne na vrijeme. Kontaktirajte nas na info@promopoint.hr za sva pitanja i informacije o cijenama i raspoloživim artiklima.