Promotivni svijećnjak u obliku drvca Poster Light

Promotivni drveni svijećnjak u obliku drvca praktičan je božićni poslovni poklon koji možemo personalizirati vašim logotipom ili posebnom porukom. Ovaj ekološki promotivni poklon potaknut će i druge da razmišljaju i poklanjaju ekološki. Svojim poklonima istaknite koliko brinete o okolišu i održivosti planeta.

Drvo je prirodni materijal i zato boja pojedinih artikala može biti drugačija.

Potražite inspiraciju za eko božićne poklone!

Eko poslovni pokloni su društveno odgovorni pokloni i sa svakim svojim korištenjem pružit će učinkovitu promociju vašem brendu i poslovanju. Na njih možete dodati svoj logotip ili personaliziranu poruku i tako kreirati poklon koji će biti podsjetnik na vas. Želite li impresionirati svoje poslovne partnere i zaposlenike, poklonite im nešto što ističe vaše vrijednosti i želju za očuvanjem okoliša. Kada poklanjate ekološki, praktično i korisno, poklanjate nešto što će se koristiti i što će još dugo biti pozitivan podsjetnik na vaš brend.

Osoba koja primi eko poslovni poklon od vas, cijenit će vašu predanost ekološkoj održivosti i time ćete istovremeno stvoriti dodatnu vrijednost. Promotivni svijećnjak upravo je takav poklon koji će to dodatno naglasiti! Unijet će dašak sreće i lijepih želja u svako okruženje. Privući će pozornost na svakom mjestu na kojem se nalazi i bit će lijepa poveznica s vašim brendom i poslovanjem.