Promotivni božićni svijećnjak Teastar

Promotivni božićni svijećnjak Teastar u obliku zvijezde lako ćemo i jednostavno brendirati vašim logotipom i pomoći vam kreirati eko božićni promotivni poklon koji će još dugo podsjećati na vas. Svojim klijentima poklonite korisne i praktične poslovne poklone koje će često i rado koristiti.

Uz ovaj promotivni poklon uključena je i svijeća.

Potražite inspiraciju za eko božićne poklone!

Kada razmišljate o eko poslovnim poklonima, ne zaboravite na svoje klijente, poslovne pratnere, kupce i zaposlenike. Poslovni pokloni su savršen način za stvaranje trajnih uspomena i isticanje vaših vrijednosti. Eko poslovni pokloni pružit će vam vidljivost koju s pravom zaslužujete i naglasit će kako brinete o budućnosti našeg planeta. Služit ća kao trajni podsjetnik na vas i vaše poslovanje.

Kvaliteta poslovnog poklona mnogo govori i o vama. Brendiranjem poslovnog poklona vežete svoje ime uz kvalitetu i funkcionalnost poklona. Izaberite nešto kvalitetno, dugotrajno i praktično. Nešto na čemu će vam primatelj biti zahvalan jer ste mu olakšali svakodnevicu. Čestim korištenjem, brendirani poslovni poklon dat će vam vidljivost i promociju kojoj težite.

Promotivni božićni svijećnjak Teastar će podsjećati na vas i vašu ekološku osviještenost. Stvorit će ugodnu i opuštajuću atmosferu pa ćete sa svojim klijentima i parterima biti i u trenutcima kada ne razmišljaju o poslu.