Promotivna daska i nož za sir Treecheese

Promotivna daska i nož za sir poklon su koji će oduševiti svakoga! Ovaj promotivni božićni set sastoji se od daske za rezanje i noža za sir. Daska je izrađena od bambusa i ima oblik božićnog drvca, a nož ima ukrasnu dršku u obliku božićnog drvca.

Svojim partnerima i suradnicima poklonite ovaj praktičan božićni poslovni poklon koji je ujedno i ekološki. Dodatno ga možemo personalizirati vašim logotipom ili željenom porukom i tako kreirati trajnu uspomenu na vas i vaš brend. Promotivna daska i nož praktičan je i koristan poslovni poklon koji će se uvijek rado koristiti i biti lijepa uspomena i podsjetnik na vas.

Kako je bambus prirodni materijal moguća su manja odstupanja u boji i veličini pojedinog proizvoda, a to može utjecati na konačni izgled proizvoda s logotipom.

Potražite inspiraciju za eko poslovne poklone od bambusa!

Eko poslovni pokloni izvrstan su način da pokažete svoju zahvalnost zaposlenicima, poslovnim partnerima, klijentima i kupcima. Ostavit će pozitivan dojam jer svjedoče o tome koliko vam je važna briga o okolišu. Poslovni pokloni osigurat će vam promociju na svakom koraku, a svojom čestom upotrebom povećat će vidljivost i svijest o vašem brendu.

Njihov zadatak je olakšati život i svakodnevicu, trebaju biti korisni i trajati dugo. To će snažno povećati željeni učinak jer će dugotrajna i česta upotreba biti odlična promocija za vas.